Başkan Dursun 6 bin fidan bağışlamaya hazırız.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun yaptığı sosyal medya mesajı ile hem gönülleri feth etti hemde taktir topladı.

Başkan Dursun 6 bin fidan bağışlamaya hazırız.

Ülkemizde yaz mevsimin etkisini arttırması ile son yılların sıcaklık rekorları kırılmaya devam ediyor. Sıcakların artması ise aynı zamanda orman yangınlarının artmasında da etkili oluyor. 
Önceki gün Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı anda 4 noktada birden başlayan yangın rüzgarında etkisi ile geniş bir alana yayıldı çevre illerden de takviye olarak gelen çok sayıda itfaiye ekibi 3 gündür alevleri söndürmek için canla başla mücadele ediyor.

Sadece Manavgat ile sınırlı olmayıp aynı anda farklı illerden de orman yangını haberleri geliyor bu durumda dolayısı ile  akıllara sabotaj ihtimalini getiriyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise bu duruma kayıtsız kalmadı ve yaptığı sosyal medya paylaşımı ile "Manavgat orman yangını ile mücadele ediyorken güzelliklerimizinde kaybolmamasını istiyoruz. Bu nedenle yangın bölgesindeki yeniden ağaçlandırma çalışmaları için 6 bin adet fidan bağışlamaya hazırız" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER