Başkan Dursun'dan Fen Bilimlerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Dursun'dan Fen Bilimlerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçemizin eğitim girişimcilerinden Orhan Eren'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ve geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim kurumunda ziyaret etti bu ziyaret esnasında Eren, başkan Dursun’u  kapıda karşıladı.

Ziyareti nedeni ile başkan Dursun'a kendilerini onurlandırdığını ifade eden Orhan Eren, “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz bu nazik ziyaretiniz bizleri onurlandırdı çok teşekkür ediyorum hedefimiz Sultangazimize güzel hizmetler sunabilmek ve ilçemizin gelişip güçlenmesine katkıda bulunmaktır.  Eğitim kurumu olarak faydalı işler yapacağımıza, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum, ara sınıflar biliyorsunuzki  pandemiden dolayı okula gidemedi uzaktan eğitim aldıkları İçin ortaokul ve lise öğrencilerinin okul derslerinde çok eksiklikleri olduğundan tam bu noktada bizim kurumumuz devreye giriyor okula takviye eğitimlerimiz, eksikleri tamamlama, ayrıca lise sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için LGS eğitimi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için TYT, AYT, YDS eğitimlerini profesyonel kadro ile veriyoruz ifadelerini kullandı.

Başkan Dursun ise Orhan Eren’i girişimciliği nedeni ile tebrik ederek "ilçemizin gençlerine güzel hizmetler sunuyorsunuz bizde bu vesile ile sizlere hayırlı olsun temennilerimizi sunuyoruz. Biliyoruz ki Orhan kardeşimiz eğitimde çok iyi bir girişimci olduğunu ispatlamıştır ve ilçemize güzel ve kaliteli hizmetler yapmaktadır. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim Kurumu 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanı, cami durağı tramvay caddesi no:650 kat:2-3-4-5 'de.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2021, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER