Başkan Dursun Habibler Anadolu Lisesi Öğrencilerini Ağırladı.

Sultangazi ilçe sınırlarında düzenlenen özellikle okullar arası farklı spor alanlarında bir çok defa büyük başarılar elde etmiş okullar arasında yer alan Habibler Anadolu Lisesi öğrencileri bir bu gururu bizlere bir kere daha yaşatarak Kayseri' de düzenlenen Masa tenisi müsabakasında elde ettikleri şampiyonluk ile göğsümüzü kabarttılar.

Bu duruma kayıtsız kalmayan Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise öğrencileri başkanlık makamında misafir olarak ağırladı.

Başkan Dursun Mercek TV' ye yaptığı açıklamada: Bugün Habibler Anadolu Lisesi'nin masa tenisinde şampiyon olan güzel kızlarını başkanlık binamızda misafir ettik kendileri Kayseri'de düzenlenen okullararası masa tenisi turnuvasında 1. olarak şampiyonluğu elde ettiler Sultangazi' mizden ve Habibler mahallemizden olmaları bizleri ayrıca gururlandırdı dolayısıyla biz de bugün onlarla birlikteyiz ve kendilerini misafir ettik hepsine başarıların devamını diliyorum ve inşallah dünya şampiyonası için Çin' e gidecekler ve Çin' i devirip gelecekler bu vesileyle antrenör hocamız ile okul müdürümüzü de aynı şekilde gönülden tebrik ediyorum.

Tabi kızlarımızın yetiştirilmesinde okul öğretmenlerininde desteği aynı zamanda ailelerin de büyük desteği var ailelerinide gönülden kutluyorum çünkü sporcu ailesinin desteğini görür ise ve ailesinin kendi yanında desteğinin olduğunu hisseder ise çok daha başarılı olur ben eminim ki kızlarımız çok daha başarılı olacaklar Sultangazi' ye ve İstanbul' a daha büyük şampiyonluklar getirecekler şeklinde konuştu.

Başkan Dursun aynı zamanda masa tenisi turnuvasında şampiyon olan öğrencilere hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi bizlerde Sultangazi' nin Cep Televizyonu Mercek TV olarak bu başarıyı elde eden kardeşlerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki gerçekleştirecekleri mücadelelerde de aynı başarıyı göstermelerini temenni ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER