Başkan Dursun Medya Fm Yayınında Çalışmaları Anlattı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. #Abdurrahman Dursun, Coronavirüs nedeni ile basın üzerinden yaptığı bilgilendirme programlarına devam ediyor.

Başkan Dursun Medya Fm Yayınında Çalışmaları Anlattı.

Haber/ Hasan Tik

İçerisinde bulunmuş olduğumuz Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında daha fazla vatandaşımıza ulaşarak bilgilendirme ve uyarı amaçlı canlı yayın programlarına katılan başkan #Dursun geçtiğimiz gün telefon bağlantısı ile 98.8 frekansından yayın yapan Star Artı FM'e ardından belediye başkanlık binasında canlı yayın bağlantısı ile ülke TV'ye konuk olarak virüsle mücadele kapsamında alınan önlemler ve #Sultangazi'de devam eden çalışmalar hakkında bilgiler vermişti.

Son olarak bugün saat 12'de kendiside bir sultangazili olan #Düşbahçesi Ali lakaplı Osman Ali Biricik'in sunduğu 93.9 fekransından yayın yapan #Medya FM'e bağlanarak çalışmalar hakkında bilgiler veren başkan Dursun, süreç başladığından beri ilk işimiz temizlik oldu tüm kamu kuruluşlarında çalışma başlattık okullar dahil tüm alanlarımızı, sokaklarımızı, cadde lerimizi dezenfektan ile temizledik ancak sosyal medya hesabımız üzerinden biz yapılan çalışmaları görmedik diyen vatandaşlarımızda oluyor şunu belirtmek isterim onlar evlerinde oldukları için dolayısı ile çalışmalardan haberdar olamıyorlar fakat ekiplerimiz sürekli olarak sahada çalışma yürütmektedir.

Özellikle ilçemizde bulunan 42180 binamızın girişlerine Corona virüsten korunmanın yöntemlerinin anlatıldığı 14 maddeden oluşan afişlerimizi astık ama biz ne kadar çalışırsak çalışalım unutmayalımki bu süreci evimizde kalarak daha çabuk atlatabiliriz. Ne yazıkki bu süreçte virüs nedeniyle hayatını kaybeden Sultangazi'li vatandaşlarımızda var bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum şunuda unutmamak gerek Sultangazi hem hasta sayısı hemde yaygınlık açısından İstanbul ilçelerinin arasında birçok ilçeye nazaran iyi bir konumdadır hastalığın daha çok tesirli olduğu birçok ilçemiz var.

Ayrıca yine #Sultangazi Belediyesi olarak başkan yardımcılarımız ile iki günde bir gerekirse her gün telekonferans ile bağlantı yapıp hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmek için çalışıyoruz ve kararlarımızı sosyal mesafeyi koruyarak telekonferans bağlantısı ile yapmış olduğumuz toplantılarda alıyoruz çalışmalarımız bu şekilde tüm hızıyla devam edecektir şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 17:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatma mancl
fatma mancl - 4 yıl Önce

Ben 9 yaşında bir çocuğum lan yaşıyorum Çok mağdurum kiramı ödeyemiyorum hiçbir eşyamda yok televizyonumda Büyükşehir Belediyesi getirdi çekyatların hep kırık kırık hiçbir yardım alamıyorum 1 milyar yardım da gelmedi bana daha önce yardım alıyordum ama gelmedi çok zor durumdayım büyüklerimden

SIRADAKİ HABER