Başkan Dursun Recep Güven'e Taziye Ziyaretinde Bulundu !.

Başkan Dursun Recep Güven'e Taziye Ziyaretinde Bulundu !.

Sultangazi'li iş adamlarından Has Güvenler inşaatın sahibi Recep Güven, kısa süre içerisinde iki büyük acıyı peş peşe yaşadı.

2019 yılının son aylarında bir operasyon geçirerek ameliyat olan Recep Güven' önce 6.ayda ağabeyi Yüksel Güven'i kalp krizi sonucu peşinden ise önceki hafta hastanede tedavi gören annesi Zehra Güven'i kalp yetmezliği nedeni ile kaybederek ebediyete uğurladı.

Memleketi Trabzon'da defin ettiği annesine veda ettikten sonra İstanbul'a geri dönen Güven taziyeleri kabul etmeye başladı. Güven'in Cebeci mahallesinde bulunan ofisinde kabul ettiği taziye ziyaretleride yoğun ilgi görüyor.

Bir çok Stk temsilcisi ve siyasilerinde taziye dileklerini ilettiği Güven'i bugün Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yigitoglu, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, CHP Sultangazi belediye meclisi grup başkan vekili Mithat Çelik, CHP Sultangazi ilçe başkan yardımcısı Göksel Akçay ve Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun gibi önemli isimler ziyaret ederek taziye dileklerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER