Başkan Dursun Yayla Mahallesi'ndeki Yapımı Devam Eden Okulu Ziyaret Etti.

Başkan Dursun Yayla Mahallesi'ndeki Yapımı Devam Eden Okulu Ziyaret Etti.

Haber: Hasan Tik

Sultangazi Yayla Mahallesi'nde bulunan Hamit Süreyya Eremsel İlkokulu eğitim ve öğretim döneminin başlamasının ardından taşımalı eğitim ile öğrencilerin Habibler'de bulunan başka bir okula gönderilmek istenmesine veliler karşı çıkmış ve okul bahçesinde eylem yapmıştı.

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ise konu ile ilgili mahalleye gelerek velilere bir konuşma yapmış ve İnşaatın en yakın zamanda başlayacağını dile getirmişti konu ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise İnşaatın bir an önce başlayıp kısa sürede bitirileceği konusunda söz vermişti.

Başkan Dursun'un bu açıklamasının hemen ardından başlayan inşaatta sona yaklaşıldı büyük ölçüde yapımı tamamlanan okulun kısa sürede eğitim ve öğretime açılması bekleniyor bu kapsamda Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve AK Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu yapımı devam eden Okulu ziyaret ederek hem kontrol ettiler hemde inşaatı sürdüren personel ile tokalaşarak inşaat hakkında bilgiler aldılar başkan Dursun sosyal medya hesabından da yaptığı açıklamada okulun çok yakın zamanda eğitim ve öğretime açılacağının müjdesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2019, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER