Başkan Murat Poyraz'da Corona'ya Yakalandı !.

Başkan Murat Poyraz'da Corona'ya Yakalandı !.

Özellikle son iki haftadır Sultangazi'de Corona denilen illete yakalanan vatandaşlarımızın sayısında ciddi bir artış olduğunu hem yaptığımız canlı yayınlarda hemde kaleme aldığımız haberlerimizde belirtmiştik.

Sultangazi siyasetindende bir çok kişi bu süreçte Covid-19 virüsüne yakalanırken her geçen gün yeni isimlerinde test sonuçlarının pozitif çıktığını malesefki duyamaya devam ediyoruz.

Son olarak CHP Sultangazi İlçe başkanı Murat Poyraz'ında yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve kendisini evinde karantinaya aldığı bilgisini aldık Sultangazi'nin Cep Televizyonu MERCEK TV olarak değerli büyüğümüz Murat Poyraz ve nezdinde tüm parti teşkilatına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Leyla kaçmaz
Leyla kaçmaz - 4 yıl Önce

benim durumum hiç yok kiracıyım hiçbir gelirim yok fakirim kirami ödeyemiyorum çocuklarıma bakamıyorum çocuğun bir izin alamıyorum yani o derece lütfen bana

Leyla kaçmaz
Leyla kaçmaz - 4 yıl Önce

Benim durumum yok kiracıyım kiramı ödeyemiyorum tek çalışan asgari ücret ikram yüksek ödeyemiyorum lütfen bana yardım edin çocuğuma bakamıyorum çocuk bezini alamıyorum yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana yardım edin

SIRADAKİ HABER