Başkan Sinan Taşkın Müdür Sünnetçi'yi Çiçek İle Karşıladı !.

Geçtiğimiz ay Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Miraç Sünnetçi, göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan siyasi parti temsilcilerine iadeyi ziyaret turlarına başladı. Bu kapsamda dün İyi Parti Sultangazi ilçe başkanlığını ziyaret eden müdür Sünnetçi'yi ilçe başkanı Sinan Taşkın bizzat karşıladı.

Sünnetçi'ye ziyaretleri esnasında şube müdürleri Mustafa Kızılay, Özlem Seçkin Güleryüz, Yıldız Çardak, Özay Sert, Oluver Öztürkler, Selçuk Akyıldız ve Recep Ali Tay eşlik ederken yaklaşık bir saat süren ziyarette Sultangazi'nin eğitim sorunları ve İlçe Milli Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile zor günlerden geçmiş olduğumuz pandemi sürecinde alınması gereken tedbirler gibi birçok konu ele alındı.

Biz dahil tüm dünya aynı anda pandemi ile mücadele ediyor diyen müdür Sünnetçi sağlık çalışanlarımız yaklaşık 1 yıldır büyük bir mücadele gösteriyor vatandaşlar olarak bizlerde bu konuda hem kendi sağlığımız hem de çevremizdekilerin sağlığı için yapılan tüm uyarılara uymalıyız ve gerekli tedbirler konusunda da riayet göstererek sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmalıyız dedi.

Eğitimde ele alındı.

Sultangazi'nin eğitim konusunda bazı eksikliklerinin olduğunu belirten müdür Sünnetçi kendisinin bu görevi yürüttüğü süre boyunca Sultangazi'nin eğitim konusunda en üst seviyelere ulaşması adına ekibi ile birlikte büyük bir mücadele içinde olacaklarını dile getirdi ve bazı okullarımızdaki sınıflarda mevcut öğrenci sayısının gerekenin üzerinde bulunduğunu ve bu sayının düşürülmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirterek ilçemize kazandıracağımız yeni okullar ile sınıf başına düşen öğrenci sayılarını düşürerek eğitim kalitemizi arttıracağız şeklinde konuştu.

İyi Parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın müdür Sünnetçi'ye okullarımızda bir müdür bir de baş öğretmen şeklinde partimizin bir düşüncesi vardı demesi üzerine cevaben müdür Sünnetçi, Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarımıza vermiş olduğu uzman öğretmenler var ancak baş öğretmen sıfatı yanlızca Mustafa Kemal Atatürk'e aittir dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti, Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinide ziyaret eden müdür Sünnetçi'nin pazartesi günü randevu aldığı Gelecek Partisini ve ardın diğer siyasi partileride ziyaret edeceği öğrenildi.

Haber/ Hasan Tik

WhatsaApp Haber İhbar: 0535 637 23 48

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER