Başkan Taşkın hem sohbet etti hemde dertlerini dinledi.

Pandemi nedeni ile bir süredir ara verdikleri esnaf ziyaretlerine yeniden başlayan İyi Parti Sultangazi ilçe başkanlığı geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği Yunusemre mahallesi esnafının ardından önceki günde Esentepe mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.

İlçe başkanı Sinan Taşkın ve ekibinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde Taşkın kime işler nasıl diye sorsa adeta bir dokunup bin ah işitti. Zor bir süreçten geçtiğini belirten esnaf bir seneyi aşkın süredir devam eden Covit-19 nedeni ile çoğu esnafın kepenk kapattığını diğerlerinin ise ayakta kalabilmek için mücadele ettiklerini belirttiler.

Taşkın'ın ziyaretleri esnasında bir vatandaşın ise kendisinin yıllarca iktidar partisi için çalışıp mücadele ettiğini ancak pandemi nedeni ile işsiz kaldığını ve bu süreçte kimsenin yardımcı olmadığını ancak yeniden açılan iş yerinde çalışmaya başlayıp çok şükür kimseye muhtaç değilim diyerek iktidara sitem etmesi ise dikkat çekti.

Vatandaşın bu söylemi üzerine yardımcılarına talimat veren ilçe başkanı Sinan Taşkın nezaman ihtiyaç duyarsanız bize çekinmeden ulaşabilirsiniz diyerek kendisini ilçe başkanlığı merkezine davet etti.

Ziyaretler bölge esnafı ve akabinde Esentepe mahallesi muhtarı ve Sultangazi muhtarlar derneği başkanı Haydar Polat'ı ziyaret ettikten sonra sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER