Başkan Yusuf Özel Ve Teşkilatı Ülkücü Şehit İsmail Tığlı'yı Kabri Başında Andı.

21 Kasım 1975 tarihinde İstanbul Beyazıt Meydanı'nda, Marmara Kıraathanesi'nin önünde, üstünde "Türkiye Bölünmez Bir Bütündür." yazılı bir afişi asarken, komünist militanlar tarafından binlerce kişinin gözleri önünde kurşunlanarak şehit edilen İsmail Tığlı Habibler'de bulunan kabri başında MHP Sultangazi teşkilatı mensupları tarafından dualar ile anıldı.

Haber/ Hasan Tik 

Programa İlçe Başkanı  Yusuf Özel, Teşkilat Başkanı İbrahim bulut, Bölge Başkanı Serdar Bıyık, Cebeci Ülkü ocakları başkanı Ali Yığman, İlçe teşkilatı yöneticileri
Metin Koçkesen, Fatih bostan, Ejder Yalçın, Merkez Habibler mahalle başkanı Hakan Taşçı, Eski Habibler mahalle başkanı Eyüp Yazıcı ve birçok teşkilat mensubu katıldı.

Programda Şehit İsmail Tığlı'nın kabrinin baş ucuna ay yıldızlı şanlı Türk bayrağımız dikildi ve Yasin-i şerif ile sure-i celileler okundu ardından hep birlikte el açılarak dualar edildi.

İlce başkanı Yusuf Özel teşkilat mensuplarına yaptığı hitap da şunları kaydetti. "Öncelikle şu anda kabri başında bulunduğumuz İsmail ağabeyimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz şehitlerimiz bizim şerefimizdir,  halsiyetimizdir ve namusumuzdur malumunuz önceki gün ülkücü hareketin tasvip etmediği ve özellikle de tabanımızdan gelen yoğun tepkilerin olduğu ülkücü katili bir hainin büyükelçi olarak atanması meselesi var.

Tabiki genel başkanımızın açıklaması bizi esas alan konudur genel başkanımız açıklama yaptıktan sonra bu konu ile ilgili gerekli açıklamayı bizler de yapacağız şu anda genel başkanımızın yapacağı açıklamayı bekliyoruz buradan teşkilat mensuplarımıza bir kere daha seslenmek istiyorum genel başkanımızın açıklaması geldikten sonra da bizler de gerekli bilgilendirmeyi yapacak ve ona göre bir yol takip edeceğiz.

İnşallah bu kararı alarak kendisini Büyükelçi olarak atayan yetkili merciler hatasını fark eder ve bu hatadan dönüş yapar diye ümit ediyorum bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum Mekanları cennet olsun şeklinde konuştu.

Mercek Tv
Sultangazi'nin Cep Televizyonu

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 14:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat
Nihat - 4 yıl Önce

Emegi gecen herkesten Allah razi olsun...

SIRADAKİ HABER