Conax Sultangazi spor sezonu açtı.

Bölgesel amatör ligde (Bal) liginde mücadele eden Conax Sultangazi Spor ilk idmanını önceki gün Cebeci spor kompleksinde gerçekleştirdi.

Kulüp başkanı Fırat Karabalık yaptığı açıklamada "Yaklaşık 1 yıl boyunca pandemi nedeni ile sezonumuz kapalıydı Bölgesel Amatör Lig olarak sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile yaklaşık 1 ay önce tekrar Bal liginin ve amatör liglerin oynaması için talimat verildi. 

Sultangazi spor kulübü olarak hazırlıklara başladık iç ve dış transferlerimizi yaptık şu anda sahadayız hazırlık yapıyoruz İnşallah 17 Nisan'da topbaşı yapacağız Sultangazi spor kulübü her sezon olduğu gibi bu sezonda mutlak şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkıyor inşallah herhangi bir engel ve tarih değişikliği olmadan biz 17 nisan'da topbaşı yapacağız. 

Şu anda mevcut kadromuzdada yaklaşık altyapıdan 8 tane futbolcumuz var bu sene biz biraz daha altyapıdan çıkarttığımız oyuncularımıza önem gösteriyoruz İnşallah bu altyapıdaki oyuncularımızdanda hem başarı elde ederiz hemde alt yapıdaki oyuncularımızı Türk fotboluna kazandırmış oluruz hayırlı bir sezon olmasını diliyorum kazasız belasız sakatsız bir sezon olsun inşaallah" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER