Corona'yı Yenen Seyit Başkandan Teşekkür Mesajı.

Corona'yı Yenen Seyit Başkandan Teşekkür Mesajı.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı resmi açıklamalar neticesinde Corona virüsü nedeni ile hayatını kaybedenlerin sayısında ciddi bir düşüş görünürken yeniden sağlığını kavuşanların sayısı ise artarak devam ediyor.

Bu süreçte Sultangazi'mizde bir çok kıymetli dostumuz ve büyüklerimizde bu illet nedeni ile tedavi görmüş ancak şükürler olsunki yeniden sağlığına kavuşarak aramıza dönmelerinin mutluluğunu yaşıyoruz.

Son olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Corona virüsüne yakalandığını duyuran Sultangazi'nin kıymetli iş adamlarından Seyit Ateş abimizde bu illete yakalanmış ve bir süredir tedavi görüyordu Ateş bugün yaptığı yeni bir paylaşım ile virüs illetini yendiğini ve sağlığına kavuştuğunu duyurarak şu cümlelere yer verdi.

"Değerli dostlar; 14 gün süren tedavim ve mücadele neticesinde COVİT 19  hastalığını bugün itibari ile sağlıkla atlatmış bulunmaktayım tedavim sürecinde yardım ve desteklerini esirgemeyen, HASEKİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ Doç.Dr. Mehmet Mesut SÖNMEZ hocaya minnetlerimi sunuyorum. Halen yoğun bakımda solunum cihazına bağlı sevgili annem için dualarınızı eksik etmemenizi özellikle rica ediyorum" diyerek kendisine bu süreçte arayıp soran ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER