Cumhuriyetin 97. Yılı Sultangazi'de Törenle Kutlandı.

Haber/ Hasan Tik Sultangazi Hükümet Konağı önünde düzenlenen program Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Garnizon Komutanlığı temsilcisi Muharebe Binbaşı Mutlu Değirmenci ve siyasi parti temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Yaklaşık yarım saat süren tören Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başlayıp 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti ve son olarak tören alanında katılımcılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı için özel olarak yayınladığı mesajı okundu.

Programın sona ermesinin ardından alandan ayrılmayan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığıda Başkan Murat Poyraz önderliğinde bağımsız olarak kısa bir program düzenledi.

Bir Cumhuriyet Halk Partisi geleneği olarakta bilinen ve kendi parti mensupları arasında düzenlenen programda Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu düzenlenip ardından İstiklal Marşı okundu ilçe başkanı Murat Poyraz İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yaparak şu cümlelere yer verdi.

Sevgili Arkadaşlar hepinize saygılarımı sunuyorum Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize armağan ettiği Cumhuriyetin 97. yıl dönümünü kutluyorum ülkemiz için hayırlı olsun Cumhuriyeti gençlerimize ve nice 97 yıllara taşımak boynumuzun borcudur ve bu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz biz bu ülkeye ve dünyaya Cumhuriyet ile geldik Cumhuriyet ile gideceğiz gençlerimizide bu şekilde yetiştirerek Cumhuriyetimizi en iyi şekilde taçlandırındıracağız  Onlara iyi bir ülke teslim etmek istiyoruz ifadelerine yer verdi.

İlçe başkanı Murat Poyraz'ın yaptığı konuşmanın ardından bu defa Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Avseren'de kısa bir konuşma yaptı ve program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER