Demokrat parti Sultangazi'de Kırat'ı yeniden şahlandırma yolunda

Demokrat parti Sultangazi ilçe başkanlığı tarafından gerçekleştirilen rozet takma programına katılan İstanbul il başkanı Ekrem Eray Arda Sultangazi'li esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Son zamanlarda ulusal basında da sıkça yer almaya başlayan ve "Kırat yeniden şahlanıyor" diye tabir edilen Demokrat parti Sultangazi'de İstanbul il başkanı Ekrem Eray Arda'nın da katıldığı rozet takma programı gerçekleştirdi.

İlçe başkanı Muhsin Gündoğdu öncülüğünde düzenlenen ve Eyüpsultan ilçe başkanı Faysal Korkmaz'ında misafir olarak katıldığı program ilçe başkanlığı merkezinde gerçekleştirilirken Sultangazi'li vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu.

Partiye yeni katılanlara rozetlerini takan il başkanı Ekrem Eray Arda, aramıza hoş geldiniz diyerek gençleri tebrik etti ve ardından Sultangazi'deki bazı esnafları ziyaret ederek alış veriş yaptı.

Parti isimlerinin aslında vatandaşlara ulaşmak için bir araç olduğunu belirten Ekrem Eray Arda, "Bizim partimizin kültürü yıllardır var olan bir kültürdür isimler zaman zaman farklılık göstermiş olabilir ancak bu zamana kadar yaşadığımız güzel günlerin tamamını bu zihniyet ve kültür vermiştir bu memlekete bunu kapı kapı dolaşarak anlattığımız sürece yanlış bindikleri geminin su alıp batmaya başladığını gördükleri zaman gerçekleri anlayacaklardır" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan il başkanı Ekrem Eray Arda, erken seçim ihtimalini görüp görmediği konusunda gelen soruya, "bunu seçmen daha iyi bilir bizler sadece gözlemciyiz sokak eğer erken seçim istiyor ise o kıvılcımı yangın yerine döndürür zaten ancak öyle bir ihtimal görmüyorum dedi.

İlçenin sorunlarınıda dinledi.

İlçe başkanı Muhsin Gündoğdu ile sohbet eden il başkanı Ekrem Eray Arda, bölgede ne gibi sorunların olduğunu ve çözüm beklediğini sorması üzerine Gündoğdu özellikle geçtiğimiz günlerde etkili olan yağış sonrası Cebeci mahallesi bölgesinde bazı binaların bodrum katlarına su basması ve araçların suya gülmesi ile ilgili yaşanan sorunun ilçede en önemli sorunlardan olduğunu ve bir an önce çözüm beklediğini ifade etti.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona ererken il başkanı Ekrem Eray Arda, önümüzdeki günlerde Sultangazi'de basın mensupları ve bazı stk'lar ile tekrar bir araya geleceklerini ifade etti.

HABER/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2021, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER