Dursun Ağrı'lı Umut Öztürk'ün Köy Derneğine Misafir Oldu

Ak Parti Sultangazi belediye başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Sultangazi'li tanınmış isimlerden Radyo 7 program yapımcısı Umut Öztürk'ün köyü olan Ağrı Eleşkirt ilçesi Türkeli köyü derneğine misafir oldu.

Dursun geçtiğimiz hafta yapılan açıklama ile Ak Parti Sultangazi ilçe başkanlığı görevine getirilen Süleyman Yiğitoğlu ile birlikte geldiği Türkeli derneğinde kalabalık bir heyet tarafından karşılandı.

Öztürk yaptığı konuşmada çok değerli Ak Partimizin Sultangazi belediye başkan adayımız sayın Av. Abdurrahman Dursun bey ve çok değerli Ak Parti Sultangazi ilçe başkanımız sayın Süleyman Yiğitoğlu derneğimize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dedi ve kendilerini derneklerinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.

Kısa bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu programının yoğun olması nedeni ile müsade isteyerek dernekten ayrıldı Sultangazi belediye başkan adayı Dursun ise bir süre dernekte bulunan Türkeli köylüler ile sohbet etti ve Sultangazi belediye başkanı olduğu takdirde ne gibi çalışmalar yapacağını anlattı ardından kendisine sorulan sorulara ise tek tek cevap vererek bilgilendirme yaptı program hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sona erdi.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER