ERENGÜL VE ONUR ÇELİK ÇİFTİNİN NİKAHINI BAŞKAN DURSUN KIYDI

Sultangazi'nin tanınmış genç iş adamlarından BRN Çelik İnşaat ve Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Baran Çelik' in kardeşi Onur Çelik aile arasında düzenlenen sade ve mütevazi bir nikah töreninde Erengül Aydın ile hayatını birleştirdi.

Gazeteci: Hasan Tik

Nikah gününü sevgililer günü olarak bilinen 14 Şubat tarihine alan genç çiftin nikahını ise Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun kıydı başkan Dursun nikah akdini gerçekleştirmeden önce genç çifte temennilerde bulunduktan sonra Sultangazi Belediye başkanlığımıza evlenmek istediğinizi beyan ederek müracaatta bulundunuz ve belediyemizde yapmış olduğu araştırma sonucunda evliliğinizin önünde herhangi bir mani görmedi inşallah bugün şahitlerimiz ve ailenizin huzurunda nikahınızı kıyacağız ve sizi bir ömür boyu mutluluğa yolcu edeceğiz şeklinde konuştu.

Başkan Dursun'un genç çifte hiçbir baskı altında kalmadan tamamen kendi hür iradeniz ile Erengül Aydın ile evliliği kabul ediyor musun sorusuna Onur Çelik BİR ÖMÜR BOYU EVET şeklinde yanıt verdi.

Bunun üzerine Sultangazi belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi halkının bana vermiş olduğu yetki ve Türk medeni kanununun çizmiş olduğu çerçeve içerisinde bir ömür boyu mutlu olmanız temennisi ile sizleri karı koca ilan ediyorum hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu ve evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Kıyılan nikahın ardından her iki genç bir ömür boyu geçirecekleri evlilik için imzalarını attılar başkan Dursun aynı zamanda nikah akdini gerçekleştirdiği gençlere birde hediye takdim etti nikah merasimi çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Damat Onur Çelik' in abisi BRN Çelik İnşaat ve Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Baran Çelik ise düğün töreninin 18 Nisan Cumartesi günü akşam Saat 19 ile 23 arasında Sultangazi Ser düğün ve davet Salonunda gerçekleştirileceğini ve konuk sanatçı olarak ise Şahe Bedo'nun katılacağını belirterek Başkan Dursun'u bu önemli günlerinde yanlarında bulunmaları için kardeşinin düğününe davet etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER