Erol Polat Taziye Kabulüne Başlıyor

Erol Polat Taziye Kabulüne Başlıyor

Haber: Hasan Tik

Sultangazi'nin başarılı okul müdürlerinden Habibler mahallesinde bulunan Hacı Ayşe Ateş Anadolu lisesi müdürü Erol Polat Mayıs ayının başlarında kıymetli babası Abuzer Polat'ı uzun süredir gördüğü tedavinin ardından kaybederek ebediyete uğurlamıştı.

Memleketi Adıyaman ilinin Kahta ilçesinde toprağa verilen merhum Abuzer Polat için yaklaşık iki haftadır memlekette devam eden taziye münasebeti ile memleketinde bulunan Erol Polat özellikle yaşadığı İstanbul'daki sevenlerinin meraklı bekleyişinin ardından dönüş tarihi hakkında bir paylaşım yaparak İstanbul'da taziyeleri kabul edeceği tarihi sevenlerine duyurdu.

Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erol Polat yaptığı paylaşımda Rahmet-i Rahman-a kavuşan muhterem babası Abuzer Polat için 50. Yıl mahallesinde bulunan Adıyaman Tüm Canbeyliler derneğinde 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00 da başlayıp 26 Mayıs Pazar Günü saat 23.00’a kadar taziyeleri kabul edeceğini duyurdu Tüm dostlara duyurulur.

Sultangazi MERCEK CEP TV olarak başta merhum amcamız Abuzer Polat'a Allah'tan rahmet değerli müdürümüz Erol Polat olmak üzere tüm sevenleri ve akrabalarına başsağlığı dileriz Rabbimiz mekanını cennet eylesin.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER