Fahrettin Yürek Ak Partili Meclis Üyeleri Herkesi Yok Sayan Kibir Abidesi !..

Sultangazi Belediye Meclisinde dün gerçekleşen meclis toplantısında yine gergin anlar yaşandı bir çok defa olduğu gibi sözlü tartışmaların boy gösterdiği meclis toplantısında Sultangazi'nin ilk ve tek bağımsız meclis üyesi olarak kayıtlara geçen Fahrettin Yürek damga vurdu. Meclis salonunu terk eden Yürek daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi.

Fahrettin Yürek Ak Partili Meclis Üyeleri Herkesi Yok Sayan Kibir Abidesi !..

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Bu gün Belediye Meclis Üyeleri olarak katılım sağladığımız '2021 Bütçe Görüşmeleri' gündemli Sultangazi Belediyesi Meclis Toplantısı'nda yaşanan gerginliğin ilçe halkımıza fayda dan daha çok zarar getireceği kanaati taşımaktayım.

Özelikle iktidar partisine mensup belediye meclis üyelerinin herkesi yok sayan bir kibir abidesi olarak ağızlarından çıkan sözlerin nerelere varacağını bilmemeleri meclis üyeleri olarak bizim çalışmamızı olumsuz yönde etkiliyor.

Daha önceler de var olan ve kendilerinden başka herkesi yok sayan bu anlayışa bundan sonraki oturumlarda aynı uslupla cevap vermek zorunda kalmak istemiyorum.

Bu bağlam belki ders alırlar umuduyla bugün belediye meclisinde gerçekleşen bütçe görüşmeler esnasında AK Part Grup Başkanvekilinin CHP Grup Başkanvekiline Konuşmasi esnasında (Cahil) yakıştırmasında bulunması meclisin saygınlığına gölge düşürmüştür.

Bu tarz davranışların bir kez da tekrar edilmemesi için tepkimi dile getirerek meclis oturumunda ayrılmak zorunda kaldım

Bu vesile ile belki belediye yönetimi gerekli dersleri çıkarır maksadıyla yapmış oldugum bu protestonun yüce meclisimizin saygınlığını korumak maksadıyla gerçekleştirdiğimi buradan kamyonuna duyurmak isterim.

'HER NE OLURSA OLSUN HİÇ KİMSE BİZİ HALKIMIZA HİZMETTE VAZ GEÇİREMEZ'

Fahrettin Yürek

Sultangazi Bağımsız Meclis Üyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER