Fahrettin Yürek Ak Partiye Gözmü Kırptı.

Fahrettin Yürek Ak Partiye Gözmü Kırptı.

Koronavirüs sürecinin yoğun geçtiği günlerde yaşadığı bazı sıkıntılar nedeni ile mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe Başkanlığı yönetiminden ayrılma kararı alan ve Sultangazi'nin ilk ve tek bağımsız meclis üyesi olarak kayıtlara geçen Fahrettin Yürek Ak Parti'ye gözmü kırptı.

Fahrettin Yürek önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile konum belirterek Ak Parti İstanbul İl başkanlığında olduğunu ve "Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler" sözleri ile sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Mercek TV olarak kendisi ile görüşüp konu hakkında bilgi aldığımız Yürek; verdiği bilgide Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından kendisinin arandığını ve davet edildiğini burada il başkanı Bayram Şenocak ile yaklaşık 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirdiklerini yapılan görüşmenin ise olumlu olduğunu  önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek nihai kararını vereceğini belirtti.

Bu durum karşısında Sultangazi bağımsız meclis üyesi Fahrettin Yürek'in Ak Parti kadrolarına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER