Fahrettin Yürek Gelecek Partisine Yeşil Işıkmı Yaktı.

Fahrettin Yürek Gelecek Partisine Yeşil Işıkmı Yaktı.

Pandemi sürecinde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile bir anda dikkatleri üzerine çeken ve CHP Sultangazi İlçe teşkilatından istifa ederek Sultangazi'nin ilk ve tek bağımsız belediye meclis üyesi olma ünvanını kazanan genç iş adamı Fahrettin Yürek geçtiğimiz ay Sultangazi'nin Cep Televizyonu MERCEK TV' de Hasan Tik' in hazırlayıp sunduğu programa canlı yayın konugu olarak katılmış ve çarpıcı açıklamalarda bulunarak isim vermeden bazı arkadaşlarına ise sitemde bulunmuştu.

İstifa sürecinin ardından bir çok siyasi partiden teklif aldığını belirten Yürek; yaptığı açıklamada siyasi hayatına bir süre bağımsız olarak devam edeceğini ancak ilerleyen süreçte teklifleri değerlendireceğini belirtmişti.

Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Yürek'in hafta sonu Gelecek partisi İstanbul il başkanlığının düzenlediği kongre sonrası yeniden göreve getirilen Av. İsa Mesih Şahin'i ziyaret ederek samimi bir şekilde poz vermesi akıllara acaba Gelecek Partisine yeşil ışıkmı yaktı sorularının gelmesine neden oldu.

Bağımsız meclis üyesi Fahrettin Yürek bugün yaptığı paylaşımda
"Gelecek Partisi İstanbul il kongresinden sonra il başkanı sayın İsa Mesih Şahin Bey’e il binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" ifadesini kullandı.

Haber/ Hasan Tik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER