Gazi Mahallesinde Gergin Dakikalar Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

Gazi Mahallesinde Gergin Dakikalar Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

Gazi mahallesinde tekstil atölyesinde çalışan Suriye uyruklu bir grup yan binada bulunan genç kızlara laf atınca ortalık savaş alanına döndü.

Son günlerde iyice zıvanadan çıkan Suriye uyruklu vatandaşların haber programlarında bir çok defa gündeme taşınarak gidişatın iyi olmadığı Türk toplumuna uyum sağlamak yerine kendi yaşam tarzlarını adeta dayatma yapmaya gayret göstermeleri tepki çekmeye başladı.

Önceki gün haber programında saniye saniye kaydedilen olayda Suriye uyruklu bir gencin kafa keseceğim şeklinde kullandığı cümlelere tepki gösteren Türk gençleri Suriye'lilerin üzerine yürüyerek kendi memleketinizden kaçıp burada kimi tehdit ediyorsunuz diyerek üzerlerine yürümüş ve bu durumun basına yansımasının ardından emniyet güçleri zanlıyı tespit ederek hakkında idari işlem başlatmıştı.

Buna benzer bir diğer olay ise bugün Gazi mahallesinde yaşandı iddiaya göre tekstil atölyesinde çalışan Suriyeliler yan binada duran genç kızlara kafirler oruç tutmuyorsunuz açık giyiniyorsunuz diye bağırarak hakaret ettiler bu durumun haberini alan bir grup genç ise Suriye uyruklu tacizcileri darp etti ve yaşanan arbedede bir kişi bıçakla yaralandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER