Gelecek Partisi'nden Sultangazi'li Kadınlara Karanfil /Sultangazi

Haber/ Hasan Tik Bugün 8 Mart dünya genelinde kutlanılan kadınlar günü nedeni ile Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında toplanan Gelecek Partisi Sultangazi kurucu ilçe başkanı Ramazan Altan ve yönetimi Sultangazi'li kadınlara kırmızı karanfil taktimi gerçekleştirdiler.

Gelecek Partisi'nden Sultangazi'li Kadınlara Karanfil /Sultangazi

Programa Gelecek Partisi İstanbul il kadın kolları kurucu başkanı Perihan Togay ile bazı teşkilat mensupları ve Sultangazi ilçe yönetimi katıldı.

Mercek Tv olarak canlı yayınladığımız programda kameramıza konuşan Togay " Bugün 8 Mart dünya kadınlar günü bu vesile ile tüm kadınlarımızın bu özel gününü tebrik ediyorum ayrıca sosyal medya hesabımdanda yayınladım  kadın kimi zaman bir eş, kimi zaman ise sırdaş kadın herşeyden önce bir annedir bu vesile bütün dünya kadınlarının bu özel gününü kutluyorum en güzel geleceğe hep beraber inşaallah şeklinde konuştu.

Yaklaşık 45 dakika boyunca Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler meydanında vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinleyen parti mensupları yanlarında getirdikleri karanfilleri dağıtdıktan sonra alandan ayrıldılar.

Haberin videosu için BURAYA tıklayın

TIKLA SAYFAMIZI TAKİP ET

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER