'GELECEK SULTANGAZI'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS

'GELECEK SULTANGAZI'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı,lçe Başkanı Ramazan Altan, Kadın Kolları Başkanı Gamze İlkbahar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Manga, tüm ilçe başkan yardımcımları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının katılımıyla  19 Temmuz 2020 Pazar günü saat 14:00'da Sultangazi'nin 15 mahallesinde eş zamanlı olarak esnaf ziyaretinde bulundular.
VERİMLİ ORGANİZASYON
Olduķça verimli geçen ziyarette parti mensupları esnaflarımıza Genel Başkan Prof.Dr Ahmet Davutoğlu ile İlçe Başkanı Ramazan Altan'ın selamını ilettiler.
HER MAHALLE'YE ÖZEL EKIP
Her mahallenin demografik yapısına göre belirlenen ekiplere İlçe Başkan Yardımcıları öncülük etti.Esnaf  ziyaretleri için kurulan özel ekiplere gençlik, Kadın kolları ve mahalle başkanları destek verdi.
'TÜM GÜCÜMÜZLE SAHA DA OLACAĞIZ'
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni bir ekip olmalarına rağmen çok kısa bir zamanda kenetlenerek  büyük işlere imza atmaya hazırlandıklarını ifade ederek,ilk adımı esnaf ziyaretleriyle start verdiklerini kaydetti.
'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'
Hedeflerinde ilçede gezilmedik esnaf, sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Altan, gece gündüz demeden ilçe halkına hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2020, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER