Genç Siyasetçi Yasin Kul Annesini Ebediyete Uğurladı.

Sultangazi siyasetinin genç isimlerinden ve aynı zamanda girişimci ve iş adamı olan Yasin Kul annesini Ebediyete uğurladı.

Haber / Hasan Tik

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe teşkilatında başkan Orhan Kara'nın aynı zamanda yardımcılık görevini ve medya tanıtım birim başkanlığı görevini yürüten Yasin Kul ve Vahdettin Kul kardeşlerin annesi Hashanım Kul geçtiğimiz gün geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştu.

Habibler Kanuni Sultan Süleyman Camii'nde kılınan öğle namazının ardından yine yaşadığı mahalle olan Habibler'de toprağa verilen Hashanım Kul'u ailesi ve sevenleri gözyaşları arasında Ebediyete uğurladı.

7'den 70'e yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından genç İş adamı ve siyasetçi Yasin Kul ve ailesine başsağlığı dilemek için sıraya giren sevenleri uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Cenaze namazına Ayrıca Sultangazi siyasetinde aktif rol alan ilçe başkanlarından kendi teşkilat mensubu olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara, Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanı Hüseyin Aydoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ve birçok siyasetçi ile işadamları katıldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise programının yoğunluğu nedeniyle cenaze namazına katılamadığı için akşam saatlerinde Kul ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti şu sıralarda taziyeleri kabul etmeye devam eden Kul ailesi bu akşam ise vefat eden Anneleri Hashanım Kul için Mevlid-i Şerif okutulacak.

Bizlerde Mercek Tv olarak Rahmeti Rahman'a kavuşan annemize Allah'tan rahmet diliyoruz Rabbimiz mekanını cennet eylesin inşaallah.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER