HABİBLER ANADOLU LİSESİ ERASMUS+PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Erasmus+ ‘Water’ projesinin ilk toplantısı proje ortakları olan Litvanya, Letonya, Almanya ve Fransa’dan katılan 10 öğretmenle birlikte geçtiğimiz hafta Habibler Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

HABİBLER ANADOLU LİSESİ ERASMUS+PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Haber/ Hasan Tik

Konusu ‘su’ olan projeyle alakalı hazırlıklarını haftalar önce tamamlayan Habibler Anadolu Lisesi’nde su ile alakalı resim yarışması düzenlenerek toplantı odasında sergisi açıldı aynı zamanda toplantı esnasında yurt dışından gelen misafirlere Ebru sanatı, su arıtma gibi etkinlikler yaptırıldı. Yine su ile alakalı misafirlere Alibeyköy barajına gidilerek İstanbul’un su kullanımı ile ilgili bilgiler verildi.

Suyun temiz tutulması ve düzenli kullanımı noktasına dikkat çeken proje toplantısından geriye tarihi yarımada ve belli müzelere yapılan gezilerden anılar ve Fransız Öğretmenin tespiti kaldı.

Fransız Öğretmen Moisse: Bu okuldaki öğrenci-öğretmen-idare ilişkisi beni çok şaşırttı ve duygulandırdı neden kendi okulumda bu samimiyet yok bu kültürü neden biz oluşturamamışız okul ortamınızı ve içten misafirperverliğinizi asla unutmayacağım şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER