HAK-EV Başkanı Muzaffer Aydın Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu 

Yakın zamanda oğlunu evlendirecek olan HAK-EV Başkanı Muzaffer Aydın 3 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde siyasiler ile bir araya geldi.

HAK-EV Başkanı Muzaffer Aydın Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu 

Sultangazi'de uzun yıllar aktif siyaset yaptıktan sonra bir süre önce ise, siyasi kariyerine ara verip başkanlık görevini yürüttüğü, (HAK-EV) Hasan Ali Kültür Ve Eğitim Derneği görevine devam eden Muzaffer Aydın, 3 Temmuz Çarşamba günü Ankara'ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisini ve bazı siyasi liderleri ziyaret etti. Aydın burada yaptığı ziyaretlerde biricik oğlu Recep Aydın'ın düğününde kendilerini de aralarında görmek istediklerini belirterek çok sayıda önemli isime davetiye takdim etti.

Sabah saatlerinde önce Saadet ve Gelecek partilerinin ortak gurup toplantısına katılan Aydın, ardından ise Gelecek Partisi milletvekili İsa Mesih Şahin'in kahvaltı davetine icabet etti. Kahvaltı sonrası ise çok sayıda önemli isim ile bir araya gelen Aydın, Saadet Partisi eski genel başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, eski başbakan ve Gelecek Partisi genel başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,
Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
Saadet ve Gelecek partilerinin grup  başkanı Selçuk Özdağ, grup başkan vekili İsa Mesih Şahin, grup başkan vekili Bülent Kaya, Ak Parti grup başkan vekili Abdullah Güler, Saadet Partisi İstanbul milletvekili Birol Aydın, İstanbul milletvekili Mustafa Kaya, Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Samsun milletvekili Mehmet Karaman, AK Parti milletvekilleri Selami Altınok, Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Fatih Aydın ve Saadet Partisi genel merkezini ziyaret ederek oğlu Recep Aydın'ın düğün davetiyesini taktım etti. Aydın siyasilere gerçekleştiği ziyaretlerinde bu önemli günde kendilerini yanlarında görmek istediklerini ifade ederek davette bulunurken Gelecek Partisi önceki dönem Sultangazi ilçe başkanı ve belediye başkan adayı Ramazan Altan'da kendisine eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024, 12:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut NURSEVER
Mahmut NURSEVER - 2 ay Önce

Sayın başkan Muzaffer AYDIN beyefendi tam bir adanmışlık ruhuyla vakıf başkanımız olarak son derece saygıdeğer biri .
Çok iyi yetiştirdiği çocuklarının sonuncusu Recep kardeşimin düğününde hatırı sayılır,lider ve siyasi isimleri bir araya getirmesi son derece gurur verici.
Şimdiden tebrik ediyor hayırlı olmasını niyaz ediyorum.

SIRADAKİ HABER