HAK-EV Başkanı Muzaffer Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı

HAK-EV başkanı Muzaffer Aydın Ramazan Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

HAK-EV Başkanı Muzaffer Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı

Sultangazi'nin en aktif aile derneği olarak bilinen HAK-EV Hasan Ali Kültür ve Eğitim Dernegi başkanı Muzaffer Aydın yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Paylaşmanın, bereketin, bolluğun, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşanmasına vesile olan Ramazan sofralarının kurulduğu, hep birlikte huzur içinde iftar açtığımız Ramazan ayını bir kez daha geride bırakmış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.
Rab'bimiz cümlemize tekrar kavuşmayı nasip eylesin. 

Aynı zamanda yaklaşık 1.5 yıldır Dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 salgınına karşı hep birlikte omuz omuza mücadele veriyoruz. Bu süreçte elimizden geldiğince zorda ve ihtiyacı olana yardım elimizi uzatarak yanlarında olmaya gayret gösterdik aynı şekilde de devam edeceğiz. 

Ramazan ayının ruhuna yakışır dayanışmayı hep birlikte yaşamaya gayret göstererek paylaştığımız her lokmanın, aldığımız her nefesin kıymetini bu salgın döneminde çok daha iyi anlamış olduk ve aynı zamanda birlik olmanın, yoksul, kimsesiz, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan vatandaşlarımızın yanında olmanın ne kadar anlamlı olduğunu bu süreçte tekrar tekrar idrak ettik. 

Bu bayram ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olamayacağız, özlem gideremeyeceğiz. Fiziksel olarak bir arada olamasak da aynı duygularla Ramazan Bayramının sevgisini, hoşgörüsünü yüreklerimizde hissedeceğiz. Bilindiği üzere son günlerde siyonist ve yahudi İsrail ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa ve o bölgedeki Müslüman kardeşlerimize haince saldırmaya  devam ediyor ve deyim yerinde ise dünya bu duruma sessiz kalıyor. 

İnşaallah en yakın zamanda bu zulmün son bulmasını temenni ederek Ramazan Bayramının, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” 

Muzaffer Aydın  HAK-EV 
Hasan Ali Kültür Eğitim Dernek Başkanı

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2021, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER