Hak-Ev Başkanı Muzaffer Aydın’dan Güle Süpriz Ziyaret

Hak-Ev Başkanı Muzaffer Aydın’dan Güle Süpriz Ziyaret

Sultangazi’nin en büyük aile derneği olan Cibo aşiretine bağlı Hak-Ev Hasanali eğitim ve kültür derneği yürüttüğü projeler ile hep Sultangazi'de adından en çok bahsettiren dernek olma özelliğini taşıyor başkanlık görevini yürüten Muzaffer Aydın geçtiğimiz aylarda yapılan kongreyle yeniden güven tazeleyerek başkanlık görevine layık görülmüştü ancak bu defa başkan Muzaffer Aydın oldukça dikkat çeken bir olay ile anıldı bugün öğle saatlerinde Hak-Ev başkanı Muzaffer Aydın ve yanında bulunan yönetimi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Muzaffer Aydın’ın Abdullah Gül ile yanyana çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından takipçiler tarafından büyük bir merak konusu oldu herkes Aydın'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü neden ziyaret ettiğini konuşurken konuyla ilgili açıklama yine Hak-Ev başkanı Muzaffer Aydın’ın kendisinden geldi Aydın yaptığı açıklamada bilindiği üzere Hak-Ev Hasanali eğitim ve kültür derneği Sultangazi’nin en kalabalık aile derneği olma ünvanını taşımakta ve yapmış olduğu projeler ile Sultangazi'de hep adından sıkça söz edilen denekler arasında yer almıştır farklı projeler ile hep adından söz ettiren Hak-Ev derneği olarak bu defa Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül’ü ziyaret ettik ve kendisiyle bir dizi görüşme gerçekleştirdik.

Aydın sözlerinin devamında şunları kaydetti bilindiği üzere mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunmaktayız ve Hak-Ev olarak Ramazan ayını dolu dolu geçirmek adına bazı çalışmalar içerisindeyiz bu kapsamda 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü düzenleyeceğimiz iftar programımızda sayın Abdullah Gül’üde aramızda görmek istediğimizi belirttik kendisini iftar programımıza davet ettik bizi mütevazi bir şekilde karşılayan sayın Gül’e hem şahsım hemde yönetimim adına bir kere daha teşekkür ediyorum kendisi nasip olursa iftar programımızda bizlerle birlikte aramızda olacağını belirtti şeklinde konuştu.

HABER: Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER