HAK-EV' de iki yıl aradan sonra bayramlaşma heyecanı.

Sultangazinin en aktif aile derneği olarak bilinen HAK-EV üyeleri iki yıl aranın ardından dernek merkezinde bir araya gelerek bayramlaşmanın heyecanını yaşadılar.

Kısa adı ile HAK-EV olarak bilinen (CİBO) aşireti mensubu Hasan Ali Kültür ve Aile Derneği yöneticileri ve üyeleri yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada etkili olan Covit-19 salgınının ardından önceki gün başkan Muzaffer Aydın öncülüğünde dernek merkezinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programın ardından selamlama konuşması gerçekleştiren başkan Muzaffer Aydın, "Bizleri iki yıl aranın ardından bir kez daha HAK-EV çatısı altında bir araya getiren Allah'ımıza ne kadar hamd etsek azdır, Covit-19 salgını  öncesinde en son 2 yıl önce bir araya gelerek derneğimizde Kurban bayramı vesilesi ile bayramlaşma fırsatı bulmuştuk" ifadelerini kullandı.

Program esnasında üyelere çay, bayram şekeri ve kolonya ikramında bulunulur iken yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilerek bundan sonraki dönemde çok daha sıkı bir şekilde kenetlenerek yarım kalan faaliyetlerin ve projelerin tamamlanması için mücadele edileceğininde sinyalleri verildi.

Gelenek bozulmadı.

Daha evvelki yıllarda ulusal basına da konu olan ve uzun kuyrukların oluştuğu bayramlaşma merasimine olan katılım bu yıl pandemi süreci nedeni ile beklentilerin altında kalsa da tokalaşma olmadan gerçekleştirilerek geçmiş yıllar yad edildi. Başkan Muzaffer Aydın ve iş adam Ercan Karabayır, ise çocuklara bayram harçlığı dağıtmayı ihmal etmediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2021, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER