HALK CAN DERDİNDE SULTANGAZİ BELEDİYESİ İSİM DEĞİŞİKLİĞİ PEŞİNDE

HALK CAN DERDİNDE  SULTANGAZİ BELEDİYESİ İSİM DEĞİŞİKLİĞİ PEŞİNDE

İnsanlığın başına bela olan Covid 19 Virüsü'nü Dünya ve Türkiye'miz yenmek için olağanüstü mücadele ederken Sultangazi Belediyesi ise ''evdakal'' afiş ve görsellerinde Sultanşehir ismini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı
Ramazan ALTAN "Bütün dünya ile birlikte  Sultangazi'li hemşehrilerimiz can derdine düşmekte iken Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun ve ekibinin ilçenin ismine yönelik yaptıkları bilinç altı çalışmaları hayret ve ibretle izlemekteyiz.

HALKIN DERDİ GEÇİM, ONLARIN DERDİ İSİM

Covit 19 Virüsü nedeni ile evine kapanan halkın günlük yiyecek ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığı bir dönemde Belediye yönetiminin isim değiştirme derdine düşmesini görmekten dolayı çok üzgünüz.

'DÜN İLÇEYI YÖNETMEYE GELENLER 
BUGÜNDE GEÇMİŞİN İZİNİ SİLEMEZ'

Sultangazi ilçesinin kuruluşunda emeği olmayanların geleceği ile ilgili söz söylemeye hakları yoktur.

O günlerde ortak aklında fikirleri doğrultusunda ortaya çıkan bizim inanç ve kültürümüzde de özel bir yere sahip olan SULTAN VE GAZİ 'liğin birleşiminden doğan Sultangazi ismini değiştirmeye hiç kimsenin  gücü yetmeyecektir.

Saygılarımla
Ramazan ALTAN Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Karabayır
Mehmet Karabayır - 4 yıl Önce

Bence çok güzel olmuş tebrik ediyorum Abdurrahman dursun beyi sultan şehir çok güzel olmuş yani bunda birşey aramaya gerek yok

İrem
İrem - 4 yıl Önce

Ne bicim haber bu ahahahaha kastiklari duyara bak

SIRADAKİ HABER