Haluk Bozkurt HAK-EV Derneğini Ziyaret Etti

Haluk Bozkurt HAK-EV Derneğini Ziyaret Etti

Sultangazi belediye başkanlığı için ismi resmen ilan edilen Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sultangazi belediye başkan adayı Haluk Bozkurt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Sultangazi'de yaptığı nezaket ziyaretlerinde bir an olsun yanından ayrılmayan Bozkurt ertesi gün dinlenmeden kendi seçim bölgesi olan Sultangazi'de çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

İlçenin tabiri caizse bel kemiği olan kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Bozkurt bugün ise bu kapsamda Sultangazi'nin en güçlü ve aktif Stk'larından olan Erzurum Cibo aşireti mensubu en büyük aile derneği olan Hak-Ev'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta yapılan ve yaklaşık 750 kişinin  katıldığı devasa kongre ile Sultangazi'de adından söze ettiren HAK-EV derneğinin başkanı Muzaffer Aydın güven tazeleyerek yeniden göreve getirilmişti bu kapsamda hayırlı olsun ziyaretlerininde kabulüne başlayan Aydın'a CHP'li Bozkurt'da yanında bulunan kurmayları ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi ve 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kendilerine destek olmaları talebinde bulundu.

Haber/ Hasan Tik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER