Hisar Sürücü Kursu Hizmete Hazır.

Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir Corona virüsü nedeni ve Milli Eğitim bakanlığı tarafından alınan karar ile kapalı olan sürücü kursları Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu açıklamanın ardından 1 Haziran tarihinde yeniden hizmet vermeye başlıyor.

Açıklamanın ardından Sultangazi'de ehliyet almak isteyenlerde sürücü kurslarının yolunu tuttu bu neden ile ziyaret ettiğimiz Hisar sürücü kursu sahibi Orhan Eren ise kameramıza 3 aylık süreçte yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Eren yaptığı açıklamada şunları aktardı.

"Evet Corona virüs Covit 19 sebebiyle eğitim kurumlarının kapalı olduğu gibi sürücü kursları olarak bizlerde 3 ay gibi bir süredir kapalıydık çok şükür ki dün akşam Cumhurbaskanımızın yapmış olduğu kabine toplantı sonrası basın açıklamasında 1 Haziran Pazartesi günü inşaallah yeniden Sultangazi halkına hizmet vermeye başlayacağız. Bu süreçte Hisar Sürücü Kursu olarak dinlendik, enerji depoladık, kursiyerlerimizi, adaylarımızı, arkadaşlarımızı, dostlarımızı özledik kurumumuzu baştan aşağı boya badana vede revize işlemlerimizi hallettik, araçlarımızı da yeniledik inşaallah 1 Haziran pazartesi günü tüm kursiyerlerimize hizmet vermeye başlayacağız.

İnşallah bundan sonraki süreçte değerli Sultangazi halkımızdan ehliyet ihtiyacı olan eş ve dostlarımıza onların evlatlarına hizmet vermeye hazırız kursumuz baştan aşağı dezenfekte edildi maske siparişlerimizi verdik araçlarımızda direksiyon ve kursiyerlerimizin temas ettiği noktaları streç ile sürekli kaplayarak tedbirlerimizi aldık, sürekli olarak araçlarımız her bir aday değişiminde dezenfekte edilecek kurumumuzu belli saatlerde yine kendi imkanlarımızla dezenfekte yapacağız, kurumumuzun girişine Corona virüs ile alakalı bilgilendirme levhalarımızı astık, el dezenfektan makinamızıda aldık maske siparişlerimizi de verdik. İnşallah bundan sonra sağlıklı hayırlı güzel günlerde kursiyerlerimizi görmeyi Allah bundan sonrada bizlere nasip eder ben bu temenni ile herkese hayırlı günler diliyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER