Hizmet Vermeye Başlayan Tchibo Cafe'ye Görkemli Açılış 

Sultangazi'nin gelişmekte olan, ve her geçen gün yeni yatırımların ön plana çıktığı Habibler mahallesi bölgesi, haftasonu eşine az rastlanır bir açılış merasimine ev sahipliği yaptı.

Çevre halkının ve özellikle de gençlerin ihtiyaçlarını karşılayacak, aynı zamanda da oturtup zaman geçirecekleri bir mekanın olmaması nedeniyle bölgedeki Cafe ihtiyacını karşılayabilmek adına kolları sıvayan girişimciler Halil Erdem ve Ömer Bayram, geçtiğimiz pazar günü açılışını gerçekleştirdikleri Tchibo Cafe'yi görkemli bir açılış töreni ile Bismillah diyerek hizmete sundular.

Eski Habibler mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Tchibo Cafe'nin açılış merasimine çok sayıda tanınmış sima katılım sağlarken, kurdela kesim töreninde Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi ilçe emniyet müdürü Hakan Alparslan Kırbaş, Sultangazi belediye başkan yardımcısı Mehmet Yiğit, mahalle muhtarları, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sunumunu Radyo programcısı Ali Biricik'in yaptığı açılış merasimi esnasında kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve belediye başkan yardımcısı Mehmet Yiğit, birer konuşma yaparak yatırımcı Halil Erdem ve Ömer Bayram'ı tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Dualar eşliğinde ve toplu olarak gerçekleştirilen kurdela kesiminin ardından misafirlere çeşitli ikramlar yapılırken, ardından ise mekanın en çok dikkat çeken ve toplantı ve organizasyonların gerçekleştirilmesi için tasarlanan geniş salonunda yine açılışa katılan misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Misafirler çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından mekandan ayrılırken, gün boyunca devam eden açılış etkinliği nedeniyle çok sayıda vatandaş mekanı ziyaret ederek işletmecileri tebrik ettiler.

Mercek Tv, ve HT Mercek Gazetesi olarak bizde Habibler bölgesine böylesine nezih bir mekanı kazandıran Halil Erdem ve Ömer Bayram'ı tebrik ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2024, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER