İmamoğlu'ndan Sultangazi'de Gövde Gösterisi

İmamoğlu'ndan Sultangazi'de Gövde Gösterisi

CHP' nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Sultangazi'de düzenlediği miting ile vatandaşlara seslendi.

Kısa süre önce ani gelişen ve Chp Sultangazi ilçe başkanlığı tarafından Imamoğlu'nun 15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler meydanında miting düzenleyeceği bilgisi verilmesinin ardından hızlı bir şekilde organize olan parti mensupları bugün mitingin yapılacağı alana akın etti.

Binlerce kişinin katıldığı miting alanında emniyet güçleri tarafından alınan güvenlik önlemleri dikkat çekerken alana girmek isteyen vatandaşlar kontrol noktasından tek tek aranarak geçişine izin verildi bayram havasında geçen mitingde İmamoğlu 23 Haziran tarihinde yenilenecek olan seçimlerden bir kez daha zafer ile ayrılarak Büyükşehir belediyesinin anahtarının CHP'ye teslim edileceğini belirtti.

Konuşmasında Sultangazi'lilere projelerini anlatan İmamoğlu: ”Duyuyorum ki, önümüzdeki hafta İBB, billboardlarda israf yaparak, aleyhimize propaganda yapacakmış. Ya bir hafta kaldı. 8-9 gün kaldı. Parayı boşa harcamayın. Diyorum ki, ‘Aranızdaki 3-5 insana sakın fırsat vermeyin. Geliyoruz. 82 bin çalışanımızı da rahat ettireceğiz. Alın teriyle para kazananın asla emeğine sıkıntı vermeyiz. Onların başımızın üzerinde yeri var.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER