İş adamı Recep Güven annesi ve ağabeyi için mevlit okuttu.

Sultangazi'li iş adamlarından Has Güvenler inşaatın sahibi Recep Güven, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucunda ağabeyi Yüksel Güven'i ve ardından hastanede tedavi gören annesi Zehra Güven'i kalp yetmezliği nedeni ile kaybederek iki büyük acıyı peş peşe yaşamıştı.

Anne ve ağabeyini kaybetmenin acısını halen yaşayan Recep Güven bu vesile ile mevlit okutarak yemek ikramında bulundu. Cebeci mahallesi Veysel Karani cami konferans salonunda gerçekleşen mevlit programına Recep Güven'in eş, dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda siyasi ve stk temsilcileri katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve edilen duaların ardından misafirlere yemek ikramında bulunan Güven, çıkışta katılım sağlayan herkese teşekkür ederken Mercek Tv' ye yaptığı açıklamada "Bugün annem Zehra Güven ve ağabeyim Yüksel Güven için okuttuğumuz mevlidimize katılıp buraya kadar gelen yada gelemeyipte gönülleri bizimle olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum Rabbim herkesten razı olsun ayaklarına sağlık büyüklerimizin evlatları olarak her zaman elimizden geleni yapmanın  gayreti içerisinde olduk ve olacağız annem ve büyüklerimiz bizi böyle yetiştirdi inşaallah bundan sonra çocuklarımız da bizlerin yolundan  yürürler dedi.

Sultangazi Mercek Tv olarak bizlerde birkez daha Rahmeti Rahman'a kavuşan merhum Yüksel Güven ve merhume Zehra Güven'e cenab-ı haktan rahmet diliyoruz mekanları cennet olsun.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2021, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER