İyi Parti'li Sinan Taşkın Ve Yönetimi KAS-DER Yöneticileri İle Bir Araya Geldiler.

Haber/ Hasan Tik İyi Parti Sultangazi ilçe yöneticileri STK ziyaretleri kapsamında KAS-DER Kastamonulular Dayanışma Derneği yönetimiyle bir araya geldiler.

İlçe başkanı Sinan Taşkın önderliğinde gerçekleşen programa STK ilişkilerinden sorumlu İlçe başkan yardımcısı Volkan Tuncel, İlçe sekreteri Özlem Tekin, Teşkilat başkanı Menderes Filiz, Kalkınma politikalarından sorumlu İlçe başkan yardımcısı Necat Turhan ve 27. Dönem İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı ve yedeklerde 1. Sıra Sutangazi belediyesi meclis üyesi Hüseyin Öndeş katılım sağladı.

Yaklaşık 2 saat süren programda KAS-DER Kastamonulular Derneği sekreteri Murat Oburoğlu Kastamonu ilinin tarihi ve geçmişi hakkında bilgiler verip aynı zamanda derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında da bazı bilgileri Taşkın ve yöneticileri ile paylaştı.

Ardından karşılıklı tanışma ile devam eden programda misafirlerine hoş geldiniz diyerek bir konuşması yapan KAS-DER Kastamonulular dernek başkanı Sadık Arslan şu ifadelere yer verdi; ''Bilindiği gibi Kastamonulular ülkesine, vatanına ve milletine bağlı olan insanlardır bayrak sevgisi en üst seviyededir aynı zamanda bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepinizin Cumhuriyet bayramını kutluyorum ve sizleri derneğimizde ağırlamaktan onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Bizim KAS-DER olarak siyasi parti ayrımı yapmadan herkese kapımız açıktır burası da sizin eviniz sayılır ben bu vesile ile bir kere daha geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Ardından İYİ Parti adına konuşmasını gerçekleştiren ilçe başkanı Sinan Taşkın ''Ben aslen Trabzon'luyum ve Sultangazi'li bir kardeşinizim yaklaşık 25 yıldır babamızdan kalma meslek olarak esnaflık yapıyorum, vatanımıza ve milletimize faydalı olmak adına da 2017 yılının sonlarında İYİ Parti kuruluşuna katıldım ve sonrasında ilçe başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi ardından şükürler olsun kongremizi gerçekleştirdik ve daha iyi neler yapabiliriz diyerek sahaya inmeye çalıştık.

Biz insanın özüne, vatan sevgisine ve renklerine bakıyoruz bütün renkler bizim değerimizdir diyoruz amacımız insanları kaybetmek değil kazanmaktır topluma ne gibi fayda sağlayabiliriz ve bu ülkeyi daha iyi nasıl yönetebiliriz maksadı ile yola çıktık'' ifadelerini kullandı.

KAS-DER Kastamonulular derneği tarafından İYİ Partili yöneticilere Kastamonu yöresine ait çekme helva ve çay ikramında bulunulurken dernek başkanı Sadık Arslan İYİ Parti ilçe başkanı Sinan Taşkın ve yöneticilerine teşekkür ederek en yakın zamanda iadeyi ziyaret için kendilerini İlçe başkanlığı makamında ziyaret edeceklerini belirtti program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER