Kaldırım Tamamda Ya Buna Ne Demeli.

Merkez Habibler mahallesinde bir süre önce başlayan kaldırım yenileme çalışması eski görünümüne nazaran A1 caddesine ayrı bir güzellik kattı buraya kadar herşey güzel güzelde bu kadar emek verip böylesine güzel bir çalışma yapılırken neden yarı yamalak ve enteresan işler yapılır insan merak etmiyor değil hani !..

Haberimizdeki görüntü ve video yine içerikte bahsettiğimiz gibi Merkez Habibler mahallesi A1 Caddesinden ve WhatsApp İhbar hattımıza gelen görüntülerdede göründüğü gibi çalışmayı yapan ekipler eski elektrik direğini kesip hemen yanı başına yenisini dikmiş burada hemen aklımıza su soru geliyor 1. mademki yenisini dikecektiniz neden farklı bir köşeye değilde kaldırım ortasına diktiniz ?. 2. Kaldırım yapılmadan önce eskisini dibinden kesmek yerine neden kaldırım yapıldıktan sonra kestiniz ?.

Kesilen bu direğin göründüğü gibi bir kısmı kaldırım seviyesinden yüksekte kalmış.

Şimdi bu kaldırımda karanlıkta yürüyen veya gündüz fark etmeyen vatandaş takılıp düşse ve istenmeyen bir durum yaşansa bunun hesabını kim yada kimler verecek ?.

Buradan yetkililere sesleniyoruz lütfen yapılan bu kaldırımı oldu bittiye getirmek yerine ölçüp biçip  kontrol edin vatandaşın güvenliği ve can sağlığının herşeyden daha ön planda tutulması gerektiğini unutmayın dahası bu sorunu bir an önce çözün !..

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER