Kara Ve Ekibinden Sultangazi Belediye Başkanı Dursun'a 50. Yıl Şöleni Daveti

Kara Ve Ekibinden Sultangazi Belediye Başkanı Dursun'a 50. Yıl Şöleni Daveti

Haber/ Hasan Tik 

Sultangazi'nin çiçeği burnunda milli görüş temsilcilerinden olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe teşkilatı başkan Orhan Kara önderliğinde düzenlenen organizayon ve çalışmalar ile kongre süreci ve saha çalışmalarıda göz önünde bulundurulduğunda Sultangazi'de kısa sürede büyük bir çıkış yakaladı.

Milli Görüş teşkilatının 50. kuruluş yıl dönümü nedeni ile düzenlenecek olan "Gençlik Şöleni"  programı için bir dizi ziyarette bulunan Kara yanında bulunan ekibi ile birlikte Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar'ı makamında ziyaret ederek kendilerini düzenlenecek olan programda aralarında görmekten duyacakları memnuniyeti dile getirerek kendilerine davetiye taktım etti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ise “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturuyla çıkılan bir yolda “Yeni Bir Dünya ve Adil Düzen”in tesisi için yarım asrı geride bırakmış, yılmamış, yıkılmamış küllerinden “yeniden” doğmuş olan bir davada 50 yılı geride bırakarak değil, 50 yılın aşkını, azmini ve heyecanını kendisine yol edinmiş bir gençliğin 1000 yıl daha bu gençlik diyeceği bu geceye iştirakleriniz bizlere olan inancınızı ve güveninizi tazeleyecektir. Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz 50. Yıl Gençlik Şöleninde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız." denildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER