Kulübüm Yeşilay Sultangazi'de Hayat Buldu

Kulübüm Yeşilay Sultangazi'de Hayat Buldu

Yeşilay Vakfı Sultangazi şubesi tarafından düzenlenen Kulübüm Yeşilay projesi Pilot Okul olarak seçilen Mevlana İlk ve Orta Öğretim öğrencileriyle uygulanarak hayata geçirildi.

Yeşilay Sultangazi şubesi yönetimi ve gönüllülerinin katıldığı programda Mevlana İlk ve Orta Öğretim öğrencilerine bir dizi eğitim verilip hediyeler dağıtıldı tamamı eğitimli Yeşilay görevlileri tarafından verilen eğitimlerde öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması daha bilinçli ve eğitimli bireyler olması hedeflendi Yaklaşık altı saat süren eğitimlere Yeşilay Vakfı Sultangazi şube başkanı Ramazan Altan, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Ak Parti Sultangazi Belediye başkan adayı Av. Abdurrahman Dursun,Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Okul Müdürü Fahriye Elkin'de katıldı.

Eğitimlerini tamamlayan öğrencilere programın sonunda Yeşilay Vakfı tarafınfan çeşitli hediyelere dağıtıldı ve yapılan çeişkiliş sonucunda 5 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Haber/ Hasan Tik

RESİMLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve masaGörüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa ve çocukGörüntünün olası içeriği: 10 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER