Kurban Çadırı Esnafından Sultangazi Belediyesi'ne Tepki.

Yaklaşan Kurban bayramına sayılı günler kala Esentepe bölgesinde kurulan kurban çadırında olan yoğunluğun her geçengün artması beklenirken önceki yıllara nazaran biraz daha sakin bir pazar yaşanıyor olması dikkatlerden kaçmıyor.

Bayram öncesi son hafta sonu olan Cumartesi ve Pazar günleri kurban satıcılarının büyük bir kısmı beklediği ilgi ve alakanın olmadığını dile getirirken koronavirüs nedeniyle önceki yıllara nazaran satışların düşük seyrettiği kurban pazarında bu defa kurban çadırı satışlarında yolsuzluk olduğu iddiaları gündeme geldi.

Haftasonu kurban çadırında gerçekleştirdiğimiz röportajda mikrofonu uzattığımız hemen her satıcının Sultangazi Belediyesi'ne veryansın etmesi dikkat çekti. İddialara göre Sultangazi Belediyesi tarafından belirlenen rayiç bedel 18 Bin TL iken çadırların belediyeden değil arada bulunan ikinci ve üçüncü şahıslar tarafından satılması ve üzerine fark konularak yaklaşık 6000 7000 TL gibi bir rakam eklenerek 24 Bin ile 25 Bin TL gibi yüksek rakamlara satılması tepkilere neden oldu.

Haberimizin detaylarını videomuz dan izleyebilirsiniz.

Haber/ Hasan Tik 
Mercek Tv
Sultangazi'nin Cep Televizyonu

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER