Malatya Derneğinden Komşu Derneklere Sahur İkramı

Sultangazi belediyesi tarafından kurulan Ramazan etkinlik alanına Ramazan Ayı’nın ortasına geldiğimiz şu günlerde dahi Sultangazi halkının ilgisi artarak devam ediyor.

Malatya Derneğinden Komşu Derneklere Sahur İkramı

Etkinlik alanında düzenlenen birbirinden farklı etkinlikler ve satışa sunulan hediyelik eşya ve gıda satış stantları bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

Özellikle Türkiye’nin bir çok yöresine ait memleket derneklerinin yer aldığı stantlarda ise hemşehriler adeta akın ederek ramazan ayı boyunca kültürlerini ve özlerini yaşatmak adına yöresel ürünlerin tanıtımını yaparak bölge halkının aynı zamanda beğenisine sunuyor hemşehri derneklerinin düzenlediği diğer bir etkinlik ise misafirperverlik örneği sergilemek adına düzenlemiş oldukları iftar ve sahur programları ile dikkat çekiyor.

Bu kapsamda Malatya derneği düzenlediği savur programı ile komşu memleket derneklerine sahur ikramında bulundu Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nun da katıldığı sahur programına yaklaşık 150 kişi katılım sağladı Malatya yöresi dernek yöneticilerinin misafirleriyle tek tek ilgilendi ve misafir perverlik örneği sergilediği program sahur yemeğinin yenmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER