Müdür Sünnetçi'den Başkan Altan Ve Ekibine İade-i Ziyaret !.

Haber / Hasan Tik >> Sultangazi İlçe milli eğitim müdürü olarak atanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunan siyasi parti yöneticilerine yönelik iade-i ziyaretlerine başlayan müdür Sünnetçi daha evvel Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti ve Büyük Birlik Partisi'nide ziyaret etmişti Sünnetçi son olarak ise önceki gün Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanlığında parti yöneticileri ile bir araya geldi.

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan müdür Sünnetçi'yi ve beraberidenki ekibini kapıda karşılarken yaklaşık 45 dakika süren ziyaret esnasında siyaset tamamen bir kenara bırakılarak Sultangazi'nin eğitim konusundaki eksikleri ve Sultangazi'li çocukların geleceği ele alındı.

Misafirlerini hoş geldiniz diyerek karşılayan ilçe başkanı Ramazan Altan konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

"Çok kıymetli ilçe milli eğitim müdürümüz, kıymetli çalışma arkadaşlarım, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve basınımızın çok kıymetli temsilcisi hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle sözlerime başlarken ilçe milli eğitim müdürümüzün Sultangazi'de başlatmış olduğu bütün kurumlara nezaket ziyareti Sultangazi'miz için çok anlamlı ve örnek bir çalışmadır bütün kurumlar tarafından aynı çalışmanın devam etmesini arzu ettiğimizi belirtmek isteriz.

Biz burada parti olarak değilde bir Sultangazi'li olarak sizleri ağırlıyoruz çünkü daha evvel olduğu gibi bundan sonraki süreçtede gerek halk eğitim merkezi olmak üzere gerek rehberlik araştırma merkezi olmak üzere milli eğitim müdürlüğümüz ile birlikte bize düşen bir görev var ise değil elimizi gövdemizi taşın altına koymaya hazırız hemde bundan kesinlikle siyasi rant elde etmeksizin çünkü hedefimiz Sultangazi'nin çocuklarına hep beraber hizmet etmektir" ifadelerine yer verdi.

İlçe başkanı Ramazan Altan'a teşekkür ederek bizi ziyarete geldiğinizde çok mutlu olmuştuk ve sevinmiştik bu nedenle size iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik diyen Sünnetçi ardından yaptığı konuşmada ise şu ifadelere yer verdi.

"Öncelikle sayın başkanımız nezdinde siz değerli ekibine bu güzel karşılama ile evsahipliğiniz ve bizlere değer verip kabul ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sultangazi İstanbul'un 39 ilçesinden en büyük ilçelerinden birisi ve yaklaşık 600 bin kişiye dayanan bir nüfusa sahip haliyle kozmopolit bir yapısı var üstelikte halen ciddi anlamda göç alan bir ilçe bu nedenle öğrenci sayısı 110 bini aştı ve bu sayı sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan çocuklarımızın sayısı göç olarak ülkemize gelen çocuklarıda kendi evlatlarımız gibi bağrımıza basıyoruz ve bunları da eklediğimiz zaman ilçemizde 120 bine yakın öğrenci sayısı mevcut.

Az evvel sayın başkanımızında bahsettiği gibi asıl olan çocuklarımızdır biz eğitime destek veren her kurumu ziyaret ederiz ve her kurumun desteğinede ihtiyacımız var sayın başkan biz gerekirse taşın altına gövdemizi koyarız ifadesini kullandı ancak biz değil gövdesini nefesini dahi ortaya koyan her kesimin kapısını aşındırrız ve aşındırmayada devam edeceğiz çünkü tek amacımız çocuklarımız ve bu çocuklarımızın  eğitimidir. Sultangazi'de maalesefki başarılı öğrencilerin tamamı farklı ilçelerdeki okullara gidiyor çünkü ilçemizde yerleşebilecekleri anadolu ve fen lisesi yok atalarımız demiş ki taşıma suyu ile değirmen dönmez bu neden ile bizde ilçemizdeki anadolu liselerinin sayılarını arttıracağız fen lisesi yapacağız ve çocuklarımız kendi evinin yanında bulunan okula gidip eğitimlerini alabilecekler.

Ayrıca şu an ilçemizdeki okullarda sınıf başına düşen mevcut öğrenci sayısı çok yüksek örnek verecek olursak Esentepe'de sınıf başına ortalama 50 öğrenci düşüyor ve okullarımızın % 99'u ikili eğitim yapıyor tekli eğitim yapan okul sayısı ise bir elin parmaklarını geçmiyor" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda başkan Ramazan Altan ilçe milli eğitim müdürü Miraç Sünnetçi'ye çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ise sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER