Müdür Sünnetçi memleketine il milli eğitim müdürü oldu.

Sultangazi ilçe milli eğitim müdürü Miraç Sünnetçi, memleketi olan Gümüşhane'ye il milli eğitim müdürü olarak atandı.

Müdür Sünnetçi memleketine il milli eğitim müdürü oldu.

Son zamanlarda Sultangazi ilçe milli eğitim müdürlüğünde yaşanan görev değişiklikleri ve Miraç Sünnetçi'nin ilçemizde kalıp kalmayacağı konusu tartışılırken eski müdür İbrahim Demir'in tekrar görevden el çektirilmesi ile bir süreliğine ücretsiz izine ayrıldığı biliniyordu. Yeni müdür Miraç Sünnetçi'nin akıbetinin ne olacağı ve Sultangazi'de kalıp kalmayacağı ise merak konusu idi. 

Memleketine il milli eğitim müdürü olarak atandı.

Alınan son karar ile Miraç Sünnetçi'nin memleketi olan Gümüşhane'ye il milli eğitim müdürü olarak atandığı öğrenildi. Bu durum dolayısı ile akıllara Sultangazi'de yeni müdürün kim olacağı sorunu getiriyor. Ancak alınan ve kesin olmayan bilgilere göre Sultangazi'ye şuanda Bakırköy ilçesinde görev yapan bir öğretmenin atanacağı konuşulmakta ayrıca eski müdür İbrahim Demir'in ise Sultangazi'ye geri gelmesi söz konusu değil zira Demir, bir süreliğine ücretsiz izine ayrıldı ve sürekli görevden el çektirildiği içinde artık Sultangazi'de görev yapmak istemediği öğrenildi. 

Miraç Sünnetçi kimdir?
Gümüşhane Merkez Keçikaya (Çukut) köylü olup ilköğrenimi Almanya'da tamamlayan Sünnetçi, ortaokul ve liseyi İstanbul’da tamamladı. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesinde, Yüksek Lisans Eğitimini İstinye Üniversitesinde yaptı. İstanbul Bağcılar İlçesinde çeşitli okullarda yöneticilik görevi yaptı. Hamiyet Gerçek İlkokulu'nda Müdür olarak görev yaparken aynı zamanda Beşiktaş 33. Bölge Koordinatör Müdürlüğü görevini yürüttü. 08.07.2020 Tarihi itibariyle Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER