Müdür Sünnetçi'ye Ziyaretçi Akını.

Müdür Sünnetçi'ye Ziyaretçi Akını.

8 Temmuz tarihinde yapılan atama ile Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevi önceki müdür İbrahim Demir'den devir alan Miraç Sünnetçi göreve başlar başlamaz gösterdiği performans ile ilk günden isminden sıkça söz ettirmeye başladı.

Göreve ilk başladığında yayınladığı mesajda "Sultangazi İlçe Milli Eğitim müdürü olarak göreve başladım İstanbul'umuzun güzel bir ilçesi olan Sultangazi'de İlçe Milli Eğitim müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim görev yapacağım sürece adalet, hak ve hukukun üstünlüğünü gözetecek bir meslektaşınız olarak hizmet aşkıyla çalışacağım" cümlelerine yer vermişti.

Göreve başlayalı henüz 1 ay dahi olmadan tabiri caizse arı gibi çalışan müdür Sünnetçi bir yandan Sultangazi'nin 15 mahallesi'nde bulunan tüm okulları ziyaret ederek eksik ve ihtiyaçlarını gidermek ve daha güzel bir eğitim dönemi için çalışmalar yürütürken bir yandan da kendisini tebrik için gelen ziyaretçileri kabul etmeye devam ediyor.

Göreve başladığı ilk günden bu yana hemen her gün tebrikleri kabul eden Sünnetçi'ye Eğitim camiasından, Stk' larına, Siyaset' çisinden devlet kurumlarına ziyaretler devam ederken bugün ise Sultangazi'nin 7 mahalle muhtarı Sünnetçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Esentepe mahalle muhtarı ve aynı zamandada Sultangazi muhtarlar dernek başkanı Haydar Polat, Zübeyde Hanım mahalle muhtarı Eyüp Bulut, Cumhuriyet mahallesi muhtarı Çiğdem Özkan, İsmetpaşa mahalle muhtarı İsmail Karcıoğlu, Sultançiftliği mahalle muhtarı Ali Özkan, 75. Yıl mahalle muhtarı Sedat Çetintaş ve Cebeci mahalle muhtarı Muhammet Ayşan müdür Miraç Sünnetçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Haber/ Hasan Tik
Mercek Tv
Sultangazi'nin Cep Televizyonu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER