Muhtar Kampanya Başlattı Mahalle Halkı Kayıtsız Kalmadı !.

Haber/ Hasan Tik İçinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeni ile Kızılay'ın yeterli seviyede kan stokları bulunmadığı için yurt genelinde tüm vatandaşlar kan bağışı yapmaya teşvik ediliyor.

Bu duruma kayıtsız kalmayan 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Emrullah Özdemir ise Kızılay ile birlikte ortak yürüttüğü proje kapsamında önceki gün mahalle muhtarlığı önünde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Mahalle sakinleri tarafından sevilen muhtar Özdemir önceki gün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Kızılay ile ortak bir çalışma düzenleyerek muhtarlık binası önünde kan bağışı kampanyası gerçekleştireceklerini belirtmiş ve mahalle halkının kan bağışı yapmasını istemişti muhtarın bu çağrısına kayıtsız kalmayan mahalle halkı ise dün gerçekleşen kan bağışı kampanyasına büyük destek verdi.

Sabah saatlerinde başlayan kampanyaya yaklaşık 300 kişi bağışta bulunarak destek verdi çalışma hakkında bilgi veren Muhtar Emrullah Özdemir ise şu ifadeleri kullandı.

"Değerli 50. yıl mahalleli komşularımız kan bağışımızı gerçekleştirdik 50. Yıl mahallesi olarak şahsım ve komşularım adına Kızılay ekibine yapmış oldukları bu program ve çalışmadan dolayı şükranlarımı sunuyorum kan vermek sıhhat bulmaktır bizler de kan ver sıhhat bul diyoruz mahalle muhtarlığı olarak Kızılay'ın kan stoklarının azalmasından dolayı ekiplerimiz ile birlikte böyle bir çalışma yaptık ben bu çalışmamıza büyük ölçüde destek veren komşularıma ve mahalle halkıma yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER