Muzaffer Aydın'dan aşiret ağasına yakışır kır düğünü 

Sultangazi'de bir dönem siyasete yön veren önemli iş insanlarından Muzaffer Aydın'ın oğlu Recep ve Mehmet Tutuş'un kızı İlknur, hayatlarını birleştirdi. Kır bahçesinde gerçekleşen düğün töreni adeta aşiretleri aratmadı. 

Saadet partisi kadrolarında yıllarca görev yapıp aynı zamanda müteahhit olup ve Sultangazi'nin önemli STK'larından olan (HAK-EV) Hasan Ali Eğitim Ve Kültür Derneğinin başkanlık görevini yapmaya devam eden iş insanı Muzaffer Aydın, haftasonu oğlu Recep Aydın'ı görkemli bir düğün töreni ile evlendirdi. Arnavutköy'de bulunan elit mekanlardan Bahçeköy kır düğün salonunda gerçekleşen düğün merasimine çok sayıda siyaset, stk temsilcisi ve iş insanı katıldı. 

Düğün törenine Saadet Partisi İstanbul Milletvekili 
Birol Aydın, Sultangazi eski kaymakamı Ali Uslanmaz, Arnavutköy belediye başkan yardımcıları Lütfi Kırmızı ve Hamdi Demirhan, Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanı Hüsnü Nazlı ve teşkilat mensupları, Saadet Partisi Arnavutköy ilçe başkanı Münir Dinler ve teşkilatı,
Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı İbrahim Yasin ve teşkilatı, AGD Sultangazi ilçe başkanı Seyfullah Başer ve teşkilatı, Esenyurt eski belediye başkan yardımcısı Ali Susuz, SUKEP Sultangazi Kent Gönüllüleri Platformu başkanı Ramazan Altan çok sayıda iş adamı ve kanaat önderleri ile sevenleri katıldı. 

Mercek Tv olarak genç kardeşlerimize iki cihan saadeti ve mutluluklar diliyor, Aydın ve Tutuş ailelerini tebrik ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER