Ne Oldu Şimdi ?..

Ne Oldu Şimdi ?..

Sokağa çıkma yasağının doğru, ama zamanlamasının yanlış olduğunu yazınca, bazı troller ve yalakalar tarafından “sen bakanı mı kıskanıyorsun, istifa etmesini mi istiyorsun” şeklinde sorularla muhatap oldum.Akıllarınca, bu akılsız ve vasıfsız yalakalar; 40 yıllık hukukum olan, telefonlarıma cevap veren, ANKARA’ya her gittiğimde randevusuz makamına gittiğim, beni ağarlayan, Bakanlık misafirhanelerinde konaklatan, ailesinin bütün fertleri ile birlikte olduğum içişleri Bakanımızla aramıza girmeye çalışacaklardı.
        Şimdi ne oldu?
         İçişleri Bakanımız “yaşanacakları ön görmedim, eleştirileride, hakaretleride aldım kabul ettim“ dedi....
           Bu davranışta uzun yıllardır hasret olduğumuz bir davranıştı aslında, hatasını kabul etme erdemliğini gösteren sayın Bakanımızı da kutluyorum...
          Malum gecede 300 bin kişi sokağa çıkmış, bir kişinin bu hastalığı 16 kişiye bulaştırdığını düşünürsek, 4 milyon 800 bin yeni hasta demekti, panik hali de hesaplanmamıştı, buda müthiş bir hataydı, bu yapılana hata demekte her vatansever ve aklı başında kişinin yapacağı şeydi, bende onu yaptım..
          Herkes hata yapabilir, önemli olan yapılan hatayı kabul etmek ve tekrar etmemek, sayın Bakanımızda bunu yaptı, teşekkürler kıymetli Bakanım..
           
          Demek ki aklın yolu bir, sizde sadece vicdanlı olun, hatayı yapan babanızda olsa, kırmadan, dökmeden eleştirin.Eleştirirsek bizi yönetenlerin hata yapmalarını da azaltmış oluruz, ancak bu şekilde ayakta kalırız.
       Bilin istedim...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER