Oğuz ERKAN Sultangazili Gençlere Seslendi

Oğuz ERKAN Sultangazili Gençlere Seslendi

Sultanşehir Futbol Kulübü olarak ilçemizdeki tüm gençleri kucaklamak gibi bir hayalim var. Bazı imkanları zorlayarak süreci en iyi hale getirmek için çaba harcıyoruz. Futbol dışında, okçuluk, yüzme, basketbol, futsal, voleybol, hentbol ve jimnastik gibi branşları ilçemize kısa zaman içinde getirerek tam bir spor akademisi haline gelmek istiyoruz. İlçemizde birçok yetenekli genç ve çocuk var ama sihirli bir değneği  beklemek herkesin yanlışı ben Oğuz ağabeyleri olarak ilçemizin bazı mahallelerinde spor branşlarını getirerek nice yetenekleri çıkacağımıza şüphem yok.
Müjdemiz şudur ki, kısa bir süre sonra Habibler Mahallesi ücretsiz futbol akademiyle ilçemizin kenar mahallesindeki gençlere ulaşmayı hedefliyoruz.
Ağustos ayının 3. haftası Arev Koleji Sultangazi Şubesi'nde yüzme, okçuluk, basketbol, futsal, hentbol ve jimnastik gibi branşları açarak tam bir kolej ve akademi havasında  gençlerin hayalleri için köprü olacak.
Tüm gençlere ve çocuklara sesleniyorum.


Herkesin kendine göre yeteneği var asıl olan o yeteneği keşfetmek. Tabela kulüp değiliz ama bir çok hayallere köprü bir çok umutlara ışık olacağız ve bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum.
Tüm Sultangazi gençlerini ve çocuklarını bekliyoruz. Saygılarımla.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER