Ola Hani Kablo Ola Hani İnternet !.

Ola Hani Kablo Ola Hani İnternet !.

Haber/ Hasan Tik 

İnsanlıktan nasibini almamış asalak gibi yaşayan, topluma hiç bir faydası olmayıp aksine zarar veren kuş beyinli kişi yada kişiler bu defa pandemi nedeni ile okullara gidemeyen ve uzaktan eğitim sistemi ile kendileri gibi cahil kalmamak adına ders yapmaya ve öğretmenlerinin canlı bağlantı ile verdikleri ders programlarına katılmaya çalışan öğrencilere zarar verdiler.

Teknoloji çağında yaşadığımız şu dönemde en büyük ihtiyacımız olan telefon ve internet hizmetini zaten bir çok ülkeye kıyas ile daha yavaş ve kısıtlı almamıza rağmen buna dahi köstek olup geçtiğimiz günlerde telefon kablolarını çalan ş.... sizler bu defa kabloları keserek mahalleyi telefon ve internet hizmetinden mahrum bıraktılar.

Merkez Habibler mahallesi 2724 sokakta bulunan Telefon ve internet hattı kablosu kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından saldırıya uğrayarak kesildi. Ancak mahallemde yaşayan hiç bir çocuk ve birey ne telefon nede internetten mahrum kalmasın diyen mahalle muhtarı Sabri Kaya Türk Telekom yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda bölgede kesilen kabloların değiştirilerek yenilenmesi için çalışma başlattı.

Mercek Tv olarak Merkez Habibler mahallesi muhtarı Sabri Kaya'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sabri KAYA
Sabri KAYA - 4 yıl Önce

Hasan bey sizlere teşekkür ederim ayrıca çalışmalarından dolayı başarılar dilerim Mercek TV

SIRADAKİ HABER