Orhan Kara Ve Ekibi Muhtarlar İle Kahvaltıda Buluştu / Sultangazi

Haber/ Hasan Tik Orhan kara başkanlığında düzenlenen kahvaltılı program ile Sultangazi'de hizmet veren 15 mahalle muhtarını aynı sofrada buluşturdu.

Sultangazi'nin nezih mekanlarından olan Dilek Cafe ve Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltı programına cenaze ve farklı nedenler ile katılamayan 4 mahalle muhtarı haricinde tüm muhtarlar katılım sağladı.

Bir selamlama konuşması yapan ilçe Başkanı Orhan Kara şunları kaydetti.

Sultangazi' mizin 15 çok değerli mahalle muhtarları biz Sultangazi Yeniden Refah Partisi olarak 1 yıllık bir partiyiz ve mart ayında 1. yılımızı tamamlamış olduk Rabbimize şükürler olsunki milli görüşün tek temsilcisiyiz bugün muhtarlarımız ile bürokrasi olarak ilk genel toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Peki neden ilk olarak muhtarlarımız ile program düzenlediğimizi merak eden var ise bizler şunu çok iyi biliyoruzki bir ilçede hizmet edebilmek için öncelikle ilçemizdeki belediye meclis üyelerini çok isabetli olarak her mahalleden seçmemiz gerekmektedir en azından her mahalleden birer tane sağlam, düzgün kendisi hakkında hep olumlu raporlar alınmış olan bir kardeşimizin meclis üyesi muhakkak olması gerekir ikinci olarak ise hizmet edebilmek için Sultangazi' mizde kesinlikle ve olmazsa olmaz muhtarlarımız ile birlikte olmamız gerekiyor.

Diyelim ki buradan bir kardeşimizi belediye başkanı olarak seçtik ve Sultangazi' mize hizmet edecek Sultangazi'nin 15 mahallesi'ni belediyeye seçilir seçilmez bu kardeşimizmi bilir yoksa 15 mahhalle muhtarımızmı bilir.
Nerede ne sorun var ne gibi bir sıkıntı var bunu ancak muhtarlarımız bilir bizlerde bu düstur ile baktığımız için önceliğimizi muhtarlarımıza verdik muhtarlarımız ile genel anlamda her konuyu istişare etmemiz gerekir diye düşündük.

TIKLAYIN BİZİ TAKİP EDİN

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER